Image

«
 
»
Езеро 15 Езеро 14 Езеро 13 Езеро 12 Езеро 11
Езеро 13
*
Кликни върху снимката за голям размер.
Градинското езеро на Киро - строежа на водопадите.

Собственик

Инфо за файла

***

  • Плевел
  • ***
  • Общо файла: 26
  • Общо коментари: 0
Публикувано14 Април 2016, 01:34.01
Ширина × Височина1024 × 577
Размер на файла217 KB
Име на файлаЕзеро-13.jpg
Прегледи640
Рейтинг ***** 5 (5 гласа) (средно "претеглено": 4.97)
BBC код *
HTML код
Директен линк

Exif Metadata

No Exif data found
Коментари Няма коментари
zasei.me © 2020